Sedert 1999 geef ik cursussen keramische vorming in  mijn eigen atelier.

Zolang de corona maatregelen van toepassing zijn houden wij 11/2 meter afstand, wassen geregeld de handen en dragen mits gewenst in de binnenruimten een mondkapje,

De cursussen zijn  geschikt voor iedereen die enthousiast aan de slag wil met klei.

De groepen zijn klein (max. 4 pers.) zodat er veel persoonlijke aandacht is. De deelnemers leren tijdens deze cursus verschillende technieken en vaardigheden, waarmee zij op den duur steeds beter vorm kunnen geven aan het door hen zelf gemaakte beeld, vaas of ander object. Het werkstuk kan daarna worden afgebakken, eventueel worden geglazuurd. Ik wil door een individuele benadering de cursist zo begeleiden dat hij/zij op eigen niveau zijn talent ontwikkelt en naar eigen inzicht zijn idee kan verwezenlijken. Mijn intentie is de cursisten verbaasd te doen staan van eigen kunnen, verrast van het geen ze zelf creëren. Zelfs mensen die nog nooit met klei gewerkt hebben. Een ongedwongen sfeer en gezelligheid staan voorop in de cursus. Koffie of thee is inbegrepen, Kosten van de cursus  €160,-  voor 8 lessen van 2 1/2 uur, exclusief kleine vergoeding voor het afbakken en de kosten voor de  klei.

Heb je interesse voor deze cursus geef een reactie op deze site dan neem ik  contact met je op.                                  Het is mijn voornemen om snel weer te starten met de cursussen zodra de omstandigheden het weer toestaan.

Bij voldoende deelnemers start ook de groep op donderdag avond.

De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden!

Cursusdagen :

Maandagavond:   19.00 tot 21.30 uur

Donderdagmiddag:13.30 tot 16.00 uur

Donderdagavond: 19.00 tot 21.30 uur